Skip to main content
Medina og frækt lingeri

Medina om frækt lingeri

Medina fortæller at frækt undertøj og sexet lingeri er hendes kærligheds-råd.

Mens andre kendissers kærligheds-råd fx er at tage på ferie hver for sig eller ikke at sidde lårene af hinanden, er et af Medinas råd at man skal sørge for at gøre noget ud af sig selv, hvis man vil holde liv i kærligheden.

For kvindernes vedkommende handler det om at tage noget frækt undertøj på og være lækker for sin mand, og for manden handler det i bund og grund om at være lækker for sin kvinde og at være god til at spotte, hvad det er, hun har brug for på en dag, hvor hun mindst ville vente det. Et forhold kræver en indsats hver dag, siger Medina.

Læs flere kendis-kærligheds-råd på Ekstra Bladet.

Så du også da Medina takkede sine fans med et Facebook-billede kun iført undertøj. Læs også den artikel på Ekstra Bladet, med de delte meninger det nu engang føre med sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *