Skip to main content
BombGirl.dk - Explosive Sort kjole

Den store lingeri guide

Er du på udkig efter en intim julegave til kæresten, din forlovede eller hustru, men ikke er helt sikker på hvad du skal købe, så har vi den perfekte guide til dig.

Vi har lavet en liste over de mest feminine, sexede og klassiske lingerier, som I begge kommer til at få glæde af.

Du skal blot gennemgå tre små trin.

1. Størrelse

Den korrekte størrelse er et meget vigtigt aspekt. Det er måske også den sværeste – så lad være med at gætte dig frem til den. Tag et kig i hendes undertøjsskuffe. BH størrelse kan variere alt efter mærke. Typisk består den af et tal efterfulgt af et bogstav. Tallet indikerer hendes omkreds under brysterne, og bogstavet indikerer størrelsen af skålen. Trusse størrelsen er en del lettere, det er enten S, M, L eller 34, 36, 38 osv.

Update 6. oktober 2015: Kristina har skrevet et fint indlæg om Hunkemöller’s online værktøjer til at finde den rette størrelse.

2. Farve

Det næste skridt er farven. En god ting at huske er, at dit farvevalg bør afhænge af to ting: hendes yndlingsfarver og den type gave du gerne vil give. Skal den være “forførende”, så vælg en fræk nuance af rød, sort eller lilla i luksuriøse satin og blonder. Hvis du gerne vil forkæle hende, så vælg gerne romantiske farver som cremehvid, grå og pink med feminine mønstre.

3. Stil

Er hun piget og romantisk? Måske fræk og feminin? Eller er hun lidt diskret og klassisk? Læs videre i vores guide og få idéer til hvordan du finder det perfekte sæt lingeri.

 

BHBombgirl.dk - Push up BH

Vælg model
Der findes mange forskellige modeller, f.eks. push-up, balconette, trekants og bøjle BH. Nogle er særligt velegnet til små barme, andre til store.

PUSH-UP 
En push-up bh presser brysterne op fra siden, så hun virkelig kan fremhæve sin barm i en top med dyb udskæring.

BALCONETTE 
En balconette-bh er en bøjle-bh med en ¾ skål, der har stropper helt yderst på skuldrene. Den giver samtidig en let push-up effekt.

TREKANTS
Trekantsbh’en er en meget delikat og dekorativ bh. Den ses ofte med blonder og sarte farver. Perfekt til hende der har faste og spændstige bryster, der sidder perfekt.

Til den lille barm
Hvis du gerne vil have barmen til at syne større, skal du vælge en BH med fyld eller push-up.

Til den store barm
En bøjle BH giver god støtte. Hvis du gerne vil have barmen til at se mindre ud, kan du bruge en minimize-BH.

 

TRUSSERBombgirl.dk - Trusse

G-STRENG
Vi kender alle en g-strengstrusse. Perfekt til hende der elsker stramme jeans eller tætsiddende bukser – man kan nemlig ikke se stregerne i disse trusser. Perfekt under stramt tøj, om sommeren og sammen med nylonstrømper.

TANGA TRUSSE
Minder meget om den klassiske trusse som vi alle kender, men tangaen dækker meget mindre af numsen, den går nemlig højere op over ballen. Perfekt til hende der vil have en mellem ting af g-streng og mormortrusser.

HIPSTER
Sidder lige på hoften eller lige lidt under. Hipster kommer i flere varianter, blandt andet som en g-streng eller tanga trusse. Perfekt til hende der godt kan lide lavtaljede bukser. Er også flotte til gennemsigtigt tøj, men måske ikke de bedste til ekstremt stramme bukser.

TAI
En trusse, der ender ved taljen. Den høje benudskæring gør, at benene ser længere ud. Trussen dækker en god del af ballen og er derfor god til runde piger.

MAXI
Trussen, der holder på det hele og er utrolig behagelige… De skjuler eventuelle ujævnheder på din baller.

 

BODYSBombgirl.dk - Corsage

BODYSTOCKING
En bodystocking er en bh og trusse i et stykke. Perfekt til kjoler eller andet tætsiddende tøj, hvor man ikke må kunne se nogen overgange. Den er også ret fræk under en let tanktop. Et godt tip er at købe en bodystocking med form og støtte.

CHEMISE
En chemise er en løs underkjole – bare den frække af slagsen. Perfekt til en romantisk weekend for to, eller en fræk overnatning. Køb et par matchende trusser for at fuldføre looket.

CORSAGE
Er en overdel, der går ned til taljen. Den har bh med bøjle i og ofte aftagelige stropper. Den sidder tæt til og er designet til at forme figuren – stramme taljen ind, presse maven flad og løfte barmen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *