Skip to main content
BombGirl.dk - Gamme Jada Sort / Sølv

Frækt lingeri & sexet undertøj, sådan køber du

Lingeri og undertøj fås i et hav af forskellige modeller, kategorier, brands og mærker. Det fås i fysiske butikker og i webshops på nettet, hvor du kan købe alt fra billigt kinesisk no-name lingeri, Sloggi-trusser eller det helt fine franske lingeri.

Hvad du opfatter som værende pikant og frækt undertøj er meget individuelt, og svinger derfor meget fra person til person, og om du er mand eller kvinde. Uanset hvad du og din partner er interesseret i, er der derfor gode muligheder for at finde frækt lingeri undertøj som kan spice og peppe enten selvværdet og/eller sexlivet op.

 

Jamen, hvad er frækt?

Det er ikke nok at undertøjet og lingeriet er sexet og frækt i sig selv, hvis den der bærer det ikke føler sig tilpas i det. Så kommer det hele nemlig hurtigt til at virke kunstigt, hvilket bevirker at man ikke får det udbytte ud af det frække lingeri, som man umiddelbart havde forestillet sig. Køber du derfor ikke blot frækt og pikant undertøj til dig selv, men til din partner, er det værd at overveje hvad hun ville føle sig godt tilpas i.

Tit og ofte kan noget af det frækkeste lingeri, være det som netop fremhæver kroppen bedst muligt. Vælg derfor undertøj der kan fremhæve den flotte talje, den lille søde numse eller de velformede bryster. Ofte kan det faktisk være mere pirrende at lade noget være overladt til fantasien, end at vise ”det hele” frem fra start.

 

Den perfekte gaveBombgirl.dk - sexet og frækt lingeri og undertøj

Undertøj er som regel noget der bringer lykke frem hos det modsatte køn, hvad enten at gaven gives på en helt almindelig hverdag, til Valentine’s Day eller i fødselsdagsgave eller julegave. Det handler igen om at være realistisk, og ikke vælge frækt undertøj som overskrider din partners grænser. Din partner har selvfølgelig altid mulighed for at sige fra og returnere gaven, men faktum er at mange ikke gør dette, for at undertøjet blot kommer til at samle støv i bunden af lingeriskuffen.

Det er derfor værd at finde et godt kompromis mellem det helt frække lingeri og undertøj, og så det mere elegante lingeri. Dette kunne eksempelvis være et flot sæt fra fx Marie Jo, BombGirl, Simone Pérèle, Triumph eller Hunkemöller.

 

Slip for røde øre – køb det frække lingeri og undertøj online

Der findes mange fysiske butikker hvor du kan købe pikant lingeri, men det er bestemt også værd at overveje at købe sit lingeri online. Her kan man nemlig i ro og mag se på de enkelte modeller, og nemt, sikkert og for det meste fuldkomment anonymt få varerne leveret med posten.

I de fleste webshops kan du se hvordan lingeriet ser ud på rigtige modeller, hvilket især kan være en fordel for dig der ikke til dagligt er vant til at stå med lingeri i hænderne. Én ting er nemlig at stå med undertøjet i hånden, en anden er at se det på en rigtig person.

Det er trygt og sikkert at handle på internettet, hvis blot du sørger for at bruge din sunde fornuft. Hvis du bliver i tvivl så søg på webshoppen, enten på Google eller på en af de mange anmeldelsessider som fx Trustpilot.

 

Konkurrencedygtige priser

Hvis du vælger at købe dit undertøj online, vil du opleve at priserne for det meste er særdeles konkurrencedygtige. Dette gælder både det mere eksklusive lingeri, men også de kinesiske no-name undertøjsprodukter hvis eneste formål er at blive flået op så hurtigt så muligt.

De kinesiske no-name undertøjsprodukter skal man nok ikke regne med holder til mange vaske, og nogle gange er det kun til engangsbrug.

Er du prisbevist vil du derfor synes godt om at købe undertøj online, hvad enten du handler til normale lave onlinepriser, eller om du køber frækt undertøj til ekstra gode priser i forbindelse med tilbud og udsalg.

Husk at nogle webshops sender dine varer gratis, rigtigt mange hvis du køber for over et vis beløb – enkelte webshops tilbyder desuden gratis returfragt, hvis du enten ikke er tilfreds med varen eller blot ønsker at bytte til en anden størrelse.

Alle webshops skal have betingelser der beskriver brugernes rettigheder i forbindelse med køb. Vær opmærksom på at de samme regler gælder som i de fysiske butikker med hensyn til fx prøvning af lingeriet, hvis varen evt. skal returneres eller byttes. Typisk må du ikke prøve lingeri og undertøj direkte på kroppen, magen til i de fysiske butikker.

 

Stort udvalg indenfor eksklusivt lingeri

Er du til elegant og eksklusivt lingeri frem for billigt og slutty undertøj, foreslår jeg at du tager et kig på BombGirl.dk, som sælger undertøj i den mere sobre og stilfulde ende. Her finder du nemt og enkelt pirrende undertøj til dig selv eller til din kæreste.

BombGirl’s sortiment består af 5 kollektioner, som fx den forførende og sensuelle Love kollektion eller den pikante og vovet Wetlook kollektion, og er derfor den perfekte overraskelse til den du vil forkæle. Her finder du alt fra smarte Push-up bh’er, fantastiske og romantiske toppe, smukke tanga trusser, spændende boxer & hipster trusser i flotte farver, forførende og stilfulde babydolls, vovede og utrolig frække corsager, erotiske og frække kjoler, sensuelle natkjoler, så derfor er der noget for enhver smag.

Derudover følger der små og pikante g-strenge trusser med ved modeller i kollektionerne Love, Be Woman og  Wetlook.

2 thoughts on “Frækt lingeri & sexet undertøj, sådan køber du

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *