Skip to main content
Hunkemöller Favourite Fit

Den perfekte bh hver gang?

At finde den helt rigtige og perfekte bh kan være svært – men at finde den hver gang man er på bh-jagt, kan lyder som en umulig opgave.

Jeg har tidligere været i den tro at hvis jeg holdt mig til et bestemt mærke ville jeg med stor sandsynlighed ikke gå helt galt i byen ved køb af nye bh’er. Men ofte har jeg også måtte indse at jeg er blevet nødt til, alligevel, at prøve, bytte, returnere bh’er i stor stil!

Måske er det over med at vi, når vi skal købe bh’er i fremtiden skal have flere panderykker.

Hunkemöller lancere nogle nye linier hvor alle bh’er indenfor samme linie har ens skåle, fylde, området imellem brysterne og pasform, men forskellige designs.

Hvis man ikke kende sin præcise bh-størrelse, skal man først lige være helt sikker på den. Det kan gøres med fx Hunkemöller’s online værktøj, The Perfect Fit. The Perfect Fit har en fin video der viser hele forløbet i bestemmelse af ens bh-størrelse.

Dernæst skal ens Sexy Shape bestemmes – det kan enten ske i en af Hunkemöller’s butikker, eller endnu nemmere med deres online værktøj Sexy Shape. Sexy Shape er inddelt i følgende kategorier: Demi, Plunge, Full Cup og Balcony.

Jeg har fx fået Balcony som min Sexy Shape – så nu er det bare med at handle og til at finde lige den bh jeg skal have, kan jeg bruge det nye onlineværktøj Favourite Fits. Og så er det bare afsted til en af de fysiske butikker eller ind på Hunkemöller’s onlineshop. Ved onlineshopping bør jeg ikke være bekymret, jeg kan jo bare vælge en style i Balcony serien, så er jeg sikker.

Sexy Shape kommer også med et alternativ til min Sexy Shape, så udvalget er ret stort, og jeg er ikke bange for jeg ikke skal finde en lækker bh jeg kan li’.

Hunkemöller’s blog er processen også beskrevet.

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Den perfekte bh hver gang?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *