Skip to main content
Black_Rose_collection3_750x410

Nyt spændende lingeri og undertøjs mærke

Jeg har fået lov til at kigge lidt nærmere på et nyt lingeri brand der snart kommer her til Danmark. Det hedder Demoniq,  og på siden præsenter de deres nye spændende kollektioner der snart rammer Skandinavien. Det vil ske i den kommende tid. Demoniq sælger frækt og sexet lingeri og undertøj og en del af det er i den vovet ende.

Når jeg lige kigger siden igennem er der mange lækre lingerier. Både den lidt frække og elegante, men også de mere kinky ting. Spændende 🙂

Er da sikker på jeg skal have købt lidt ind når det bliver muligt.

Lige nu ser jeg nok mig selv mest i lingerierne fra With Love kollektionen, som ser helt vildt lækre ud, meget smukke. Denne her er bare super flot!

WITH LOVE

 

Men når man lige kigger ned over kollektionerne synes jeg det kunne være vildt spændende at prøve de meget frække i Black Rose kollektionen eller de meget kinky i Dark Desire kollektionen. Tror manden vil blive meget overrasket – men helt sikkert positivt. Det skal prøves – tror jeg…

Har I prøvet at lave sådan en overraskelse for jeres mand?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *