Skip to main content
BT's G-strengen

BT: ‘G-strengen er et tarveligt undertøj, der bedst akkompagneres af en slap lændetatovering’

BT skrev 16. maj 2015 en artikel med overskriften: ‘G-strengen er et tarveligt undertøj, der bedst akkompagneres af en slap lændetatovering’

En overskrift der provokerende mig en del.

Efterfølgende skrev jeg følgende kommentar til artiklen – hvad der er sket med den ved jeg ikke. Jeg kan i hvert fald ikke finde den mere på deres side.

 

Jeg synes godt nok artiklen har en noget nedladende vinkel. Gad vide hvor mange lingeriforhandlere der har været inde over her. For hvis det kun er Viola Sky og Anne Sax, hvis kundesegment man måske ikke lige kan definere som et bredt udsnit, og som måske ligger i den pæne ende ang. stil, design og sortiment, så kunne man godt udvidet ”undersøgelsen” en smule.

Moderedaktørens ord burde måske veje en del, men når det mest er fra den personlige vinkel, er det måske ikke så overbevisende.
Bare hos os er der god handel af g-strengs-trusser. Der bliver selvfølgelig også solgt tanga, hipster, boxer osv., men g-strengen mener jeg nu nok er kommet for at blive. De skal ikke tages ud af vores sortiment.

Har svært ved at gennemskue budskabet i artiklen, men mener bestemt der er trusser til alle og til alle formål. Om man er til den pæne trusse eller de små frække, det bør ikke nedgøres som slap lændetatovering eller soft porno.

Fortsat god søndag til jer alle.

 

Hvad synes I ellers om emnet? Har BT ret?

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *